Gulvafslibning
Når man skal have lavet gulvafslibning i sit hus, lejlighed eller i virksomheden, er der mange løsninger at vælge imellem. Om det skal være gulvafslibning  kommer både an på hvilken type gulve man har og hvilken stil man vil gå efter når man skal have gulvafslibning. Også valg af den virksomhed man vælger til opgaven er vigtig.
 
 
Der er desværre ikke alle der kan levere et lige godt resultat, så sørg for at det er en virksomhed der har nogle gode referencer og virker troværdige. Ved gulvafslibning skal rummet helt ryddes for møbler da der kommer til at støve en del. Derefter sliber man typisk gulvet 3 gange med forskellig sandpapir, så gulvet fremstår glat og fint. Efter der er udført gulvafslibning skal gulvene have behandling, og der er mange løsninger at vælge imellem. En af de mest brugte er nok lak behandling, fordi den er slidstærk og kan holde i mange år. Men en anden løsning som er blevet meget populær er at give gulvene olie efter gulvafslibning og giver gulvene et mere mat og varmt look. Den sidste løsning som også mange benytter sig af er ludbehandling, som giver ens gulv et hvidt og mat lok.
 
Når man skal finde en virksomhed til gulvafslibning skal man ikke altid vælge den billigste. For at få et ordentligt resultat skal man regne med en pris der ligger imellem 100-130 kr pr m2, alt afhængig af den behandling man vælger.
  
 
BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning