Sitemap - Gulvbehandling
 
Denne side omhandler - Gulvbehandling

Når man skal have lavet gulvbehandling skal man finde uf af hvilken behandling der vil gøre sig bedst med sine gulve.
 
Gulvbehandling kan gøres med en hel række forskellige produkter.
 
Den første gulvbehandling gulvet skal have er en gulvafslibning og det foregår typisk med maskine, der bliver kørt over gulvet af 5 omgange med sandpapir med forskellige grovheder. Dernæst bliver støvet fjernet omhyggeligt og så er det klar til den næste gulvbehandling.
 
Den næste gulvbehandling kalder man en efterbehandling og der er der mange muligheder.
 
Man kan få lakeret sine gulve som giver et meget slidstærkt gulv, man kan oliere sine gulve som giver et mere mørkt lok eller man kan ludbehandle sine gulve som giver et mere lyst resultat.
 
De 2 sidste gulvbehandlinger giver ikke et så slidstærkt gulv som lakeringen og kræver nok lidt mere vedligeholdelse. Sørg for at indhente mere end et tilbud på din gulvbehandling da priser og kvalitet kan svinge fra virksomhed til virksomhed.
 
En god ide er også at se nogle fornuftige referencer før man vælger hvem man vil bruge. Igen er det vigtigt at man heller ikke går udelukket efter prisen, da pris og kvalitet tit hænger sammen.
 
For at give en indikation om hvad der koster skal man regne med omkring 60 - 130 kr pr m2. det er en ca pris og afhænger selvfølgelig efter hvad man præcis skal have lavet.
 

BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning