Gulve
Gulve kan være udført i mange forskellige materialer og der er mange forskellige gulve at vælge imellem. Nå vi snakker gulve er det nok mest trægulve der tænkes på. Når man skal finde et trægulv til sin lejlighed eller sit hus, kan man selv tage i et byggemarked og kigge. Nogle af de ting man skal tage hensyn til når man køber nye gulve er: hvilken type, levetid, behandling og økonomi. T
 
Typen af gulve skal man beslutte ud fra sin smag og hvor i hjemmet gulvet skal lægge. Man skal jo også vide om gulvet skal lægges direkte på betondækket eller på strøer for at det ikke knirker. Er det et nyt hus hvor der skal lægges gulve er det jo også vigtigt at gulvene holder i mange år frem. Skal gulvet lægges i et rum som f.eks. gangen eller køkkenet skal de have en god behandling. Der ville det være en god ide med en gulvlakering som er meget slidstærkt.
 
Alle de ting skal selvfølgelig også passe sammen med ens økonomi. Den bedste løsning ville nok være at få en tømrer eller en gulvmand til at gøre det. De kan give den rette rådgivning og i samarbejde med dig finde den rette løsning til dit hjem.
 
Sørg for at entrere med en tømrer der har erfaring indenfor området, da det er vigtigt at dine gulve er i orden.   
 
BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning