Ludbehandling
Ludbehandling er en løsning, der fremhæver gulvets træ-struktur,  men denne slags behandling kræver jævnlig efter-behandling, da ludbehandling ikke er særlig slidstærk. Frem-gangsmåden med ludbehandling er følg. Gulvet afslibes og derefter afvaskes gulvet med en blanding af hvid sæbe, tilsat vand. (man kan tit og ofte få vejledning om blandingsforhold i sit lokale byggemarked). Det kan anbefales at man lud-behandler sit trægulv jævnligt, for at forlænge gulvets ny-afslebne udseende.
 

Det er klart, at man - i som mange andre tilfælde – får det bedste resultat, hvis man engagere et professionelt firma til at udføre ludbehandlingen, da de jo varetager den slags opgaver dagligt, man kan den vej rundt også få en udførlig vejledning, i hvordan man efterfølgende passer og plejer det ludbehandlede trægulv.

- Det ser jo bedst ud, hvis gulve altid ser ud som om det lige har fået en omgang ludbehanling!

Når man tænker på at ludbehandle sine trægulve, er det en god idé at tænke over en række forhold, som kan være gældende i forhold til gulvets levetid. F. eks. skal man tænke på at en ludbehandling i entreen, kan komme til at kræve mere vedligeholdelse pga. beskidt fodtøj, end i f. eks. dagligstuen. Det samme gør sig tit og ofte også gældende i køkkenet, kontra soveværelset.  
 
BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning