Referencer
 
"Jeg er salgschef i en større virksom-hed og har ikke mulighed for at bruge en masse tid på at finde det bedste tilbud.Jeg brugte derfor 3gulvtilbud.dk, og indenfor ganske kort tid fik jeg 3 tilbud i min mailboks. Det var næsten samme pris, så jeg valgte et firma her fra byen, så sparede jeg kørselstillæg. Jeg lavede en aftale og 2 dage efter  kom der 2 meget kompetente og faglig dygtige medarbejder og lavede mit gulv. Jeg er meget tilfreds. Jeg vil anbefale dig at bruge 3gulvtilbud.dk, så bliver du ikke skuffet."
Morten Birk Petersen
Bælum
 
 
"Min mand og jeg havde købt et rækkehus i Albertslund. Da vi fjernede tæpperne fra gulvene, fandt vi ud af at der var et trægulv nedenunder. Gulvet var blevet slidt og ridset igennem tiden, så hvad skulle vi gøre. Min kollega fortalte mig om 3gulvtilbud.dk og at det var gratis og helt uforpligtende. Jeg ville få 3 gulvtilbud og så kunne jeg frit vælge ét eller lade være. Vi valgte ikke at bruge de tilbud vi fik, idet min man lejede en slibemaskine nede i Byggemarkedet, og udførte arbejdet selv."
Alexandra Smirnova
Albertslund
 
 
"Min kone har ringet rundt til en række gulvslibere, for at få priser på afslibning af vort stuegulv og en trappe til 1. sal.  Priserne svingede meget, så for at lave et ekstra tjek udfyldte vi felterne på 3gulvtilbud.dk. Her fik vi et rigtigt godt tilbud som vi ikke kunne sige nej til. Kurt Gulvmand kom ud og lavede vores gulve, han var god til at  give svar på vore spørgsmål  og han fortalte os hvor-dan vi bedst vedligeholder gulvene. En god service og vejledning. – og så var det billigt!!"
 
Franck Peterson
København
 
BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning