Trægulve
Trægulve findes i mange forskellige træsorter og der er mange forskellige typer trægulve at vælge imellem. Når man skal have lavet nye trægulve, er det vigtigt at gulvet passer ind til de resterende værelser.
 
De typiske trægulve er stavparketgulve, men der er typisk tre forskellige at vælge imellem. De tre forskellige trægulve er natur, struktur og rustik. Natur er et gulv, hvor der er en meget naturlig overflade, uden særlig mange knaster. Med andre ord kan man vel godt sige, at gulvet er roligt. Struktur gulvet, er derimod et gulv, hvor der er meget liv i. Det gør gulvet meget levende. Det rustikke gulv er et gulv med forskellige farvevariationer og det giver gulvet meget mere liv med forskellige nuancer.
 
 

Sagt med andre ord, er det vigtigt at kigge på forskellige trægulve, før man beslutter sig endeligt. Man skal jo trods alt gå og kigge på det i en lang periode. Det er samtidig også meget vigtigt, at man vedligeholder sit trægulv, da det efter mange år, kan blive rigtig slidt. Det kan man gøre, ved at give det en gulvafslibning, som giver gulvet nyt liv.

Et trægulv bliver påvirket af mange forskellige ting. Alle ved at solen med tiden påvirker gulvet utrolig meget, men sådan noget som snavs og røg kan også påvirke trægulvet, så meget at man i sidste ende bliver nødt til at investerer i en gulvafhøvling.  
 
BESTIL
3 gulvtilbud 
    Gratis
    Helt uforpligtende
    Enkelt Indtastning
    Få tilbud indenfor 5 timer
 
BESTIL
 Konsulent
    Når det passer dig
    Uvildig
    Gratis og uforpligtende
    Vurdering og opmåling
    Rådgivning og vejledning